Brou de colomí

La notícia, destacada a la premsa d’avui, planteja un enfilall d’interrogants. Entre d’altres:

Com se deuen haver de matar els coloms, per fer-ho bé?. Diuen que el “matadero” de pollastres és a Eivissa, però del de coloms no n’he sentit parlar.

A la imatge se’n veuen un caramull. Des de la distància semblen coloms missatgers o d’escampadissa. Com els degueren caçar?.

La persona que fa la fotografia i, pressumptament la denúncia, deu haver tastat mai els fideus amb brou de colomí?. Deu llegir les etiquetes del que compra en el súper? (vull dir saber, entre altres coses, com són fetes les hamburgueses)

Diu la notícia que són xinesos i tenen un bar. Deu haver influit en la presència dels inspector de sanitat?. Devien tenir altra tasca presa?

En definitiva en matar un pollastre o escorxar un conill, o matar un me o fer matances (si sou xinesos) alerta a les fotografies!

 

3 pensaments a “Brou de colomí

  1. Me va cridar molt l’atenció del DM “Inspeccionan un bar de Palma que mata en vivo palomas en su trastienda”. No sabia que es poguessin matar “en muerto”.

    • Molta pàgina per poc suc, no?. La notícia continua avui: han tancat el bar, es veu que hi faltava higiene. El/la fotografia ha guanyat!

Respon a Tomàs Martínez Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.