La piscina municipal a punt per començar els cursos de natació

Les sessions es faran el mes de juliol i hi haurà classes per a totes les edats

La temporada estival ha començat oficialment i la calor ha arribat per quedar. Per poder passar-la millor, dia 1 de juny va obrir les portes la piscina municipal i ara estan a punt de començar els cursos de natació i aquagym que s’oferiran a la piscina durant el mes de juliol.

Cursos de natació

A aquests cursos tots els alumnes que s’inscriguin es repartiran entre les diferents sessions que s’ofereixen; segons l’edat.

A les classes s’hi poden apuntar des dels tres anys. A part dels grups infantils, que arriben als 14 anys, també hi haurà un grup d’adults per a qualsevol persona major d’aquesta edat que hi estigui interessada.

Es podrà triar entre anar a la piscina dues o tres vegades a la setmana segons la disponibilitat de cada un, i també hi haurà la possibilitat d’acudir a classes soltes.

I això no és tot, si t’agrada l’aigua però no tant nadar també hi ha una opció per a tu; aquagym. Una activitat de fitness dins la piscina amb la qual passaràs una bona estona alhora que et poses en forma.

Ambdues activitats tindran sessions de matí i d’horabaixa. Les inscripcions es poden seguir fent al bar de la piscina de dilluns a divendres de les 10:00h fins a les 21:00h.

La piscina municipal pretén apropar l’esport aquàtic als veïns i veïnes i que tothom qui vulgui hi tingui accés durant a l’estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.