Son Servera s’adhereix a la campanya “Viu mallorquinament” per tal de potenciar el comerç local

Comunicat Ajuntament de Son Servera
L’Ajuntament ha finançat econòmicament el projecte de Pimeco que pretén dinamitzar el petit comerç durant aquest estiu
L’Ajuntament de Son Servera, a través de la Regidoria de Comerç i Mercats, torna a col·laborar un any més amb la campanya que organitza Pimeco amb la intenció de promocionar el comerç local. Així, Son Servera formarà part de la campanya d’aquest any, “Viu mallorquinament”, una iniciativa de la patronal del comerç que vol animar la gent a comprar en les tendes del municipi amb el reclam d’aconseguir un senalló de llata.
En aquesta edició hi participaran més de 60 comerços serverins que avui ja han començat a rebre el material promocional. Els tècnics de Pimeco ja han repartit cartells i fullets per començar la dinàmica del projecte. S’hauran d’aconseguir sis segells comprant en sis comerços diferents dels seixanta que hi participen. Una vegada aconseguits els sis segells, els compradors podran anar a l’Ajuntament a recollir el seu senalló. Enguany hi haurà 100 regals per donar.
El regidor de comerç, Francesc Riera, ha aprofitat per destacar la importància del petit comerç al municipi i l’interès de l’Ajuntament de potenciar-lo: “volem que el comerç de Son Servera cada any vagi a més i volem demostrar que Son Servera és viu, que té comerç, té qualitat, té de tot i molt!”.
Per la seva part, el batle, Toni Servera, també ha volgut convidar la gent a participar d’aquesta campanya, tot recordant “que comprar a casa té premi”.
Aquesta campanya relleva a la de “Frescoreta mediterrània”, a la qual Son Servera ja es va unir l’estiu passat i va tenir una molt bona acollida entre comerciants i veïnats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.