Curs de dramatúrgia i Lectures dramatitzades al Teatre Mar i Terra

Comunicat
Un curs de dramatúrgia i dues lectures dramatitzades donaran forma al Petit Obra.D.O.r Illes Balears
El Petit Obra D.O,r d’estiu és dura a terme al Teatre Mar i terra el darrer cap de setmana de juny i és un pont entre dramaturgs i l’escena del teatre català arreu del territori El Petit Obra D.O,r d’estiu ja et data, serà el pròxim 30 de juny i és una realitat gràcies a la feina feta per l’Institut d’Estudis Baleàrics i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Palma, juntament amb la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia i la col·laboració de l’ADIB (l’associació de dramaturgs de les Illes Balears). Així doncs, ja tenim al nostre abast un interessant programa d’activitats al voltant de la dramatúrgia contemporània de les Illes Balears amb la clara intenció de donar a conèixer i consolidar la creació dramàtica a Mallorca i les pitiüses.
Curs de dramatúrgia i Lectures dramatitzades
Així doncs el bessó del Petit Obra D.O,r d’estiu constarà d’un curs d’escriptura teatral amb el dramaturg català Llàtzer García sota el títol «Busca la vida i trobaràs la forma» i dues lectures dramatitzades de textos no estrenats dels dramaturgs mallorquins Toni Lluís Reyes i Jaume Miró. Ambdós textos viatjaran arreu del territori català. La seva estrena serà el pròxim 30 de juny a les 20.30 al teatre Mar i Terra de Palma
LECTURES DRAMATITZADES
NANDI de Toni-Lluís Reyes Direcció: Llàtzer García amb Enka Alonso, Xavi Frau i Guillem Roman 29 de juny de 2018 a les 20.30h.
LA REVOLUCIÓ DE LES COSES PETITES de Jaume Miró Direcció: Jaume Miró amb Albert Martínez Artiaga i Bàrbara Nicolau. 30 de juny de 2018 a les 20.30
TALLER «Busca la vida i trobaràs la forma» 30 de juny i 1 de juliol Dissabte de 10 a 14h i de 16 a 20h. Diumenge de 10 a 14h. Inscripcions:nribas@iebalearics.org
Lloc: TM Mar i Terra Adreça: c. de Sant Magí, 89-91
Preu: 6 € / 5 € participants al Taller
Més informació: 971 452 358
VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES: Mar i Terra Espai de Cultura: c. de Sant Magí, 89-91. De dimarts a divendres, de 16.30 a 21.30 h. Venda a taquilla: 1 hora abans de començar l’espectacle. Venda electrònica d’entrades: fins les 15 h del dia de l’espectacle.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada