Celebrat el concert de Fi de Curs dels alumnes de 440 Aula Musical dedicat a la memòria de la professora Cati Garí

Un dels concerts de Fi de Curs més difícils i emotius per a la directora Rosa Carbonell i els professors de 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor va ser sens dubte, el que es va celebrar el passat dia 30 de juny, a l’Auditori de Cala Millor.

La mort de la companya i professora de l’escola Cati Garí, el passat dia 12 de juny a l’Hospital de Manacor, va ser una gran pèrdua per als seus familiars però també per als seus alumnes i companys de 440 Aula Musical.

En principi havien pensat retre un homenatge amb imatges i records de na Cati, però pensaren en molt bon criteri que seria traumàtic pels alumnes, i com va dir Rosa Carbonell: na Cati no heu hagués volgut. I la vida pels alumnes ha de continuar, és el seu Fi de Curs i s’han esforçat al llarg de l’any estudiant i tenen il·lusió per mostrar als pares i familiars la seva evolució.

Sortiren els professors tots sols a l’escenari i na Rosa va dir que feia més de 20 anys que tenien amistat i compartien la mateix il·lusió de na Cati per la música i l’ensenyança. I que el concert de Fi de Curs d’enguany (degut a la seva pèrdua) era sens dubte el més difícil emocionalment que havien preparat mai. Amb aquest fi uns dies abans preparen amb els alumnes a un entorn diferent als altres anys el concert.

Intentà explicar anècdotes i vivències compartides amb na Cati i la veu se li va trencar, i va ser Antònia Bassa la que va llegir les paraules que havien preparat dedicades a la seva memòria: Cati, això volem dir de tu, que ja ens has deixat. Era persona molt gran sa nostra Cati Gari. I ho volem dir ben fort perquè saps que t’enyoram. Per això avui portam ben viu el teu record, i noltros et volem dedicar amb fets aquest concert esperam d’allà on ets que ens puguis escoltar. T’ESTIMAM.

El públic va dedicar un llarg i fort aplaudiment i seguidament va començar el concert amb una entrada espectacular de l’orquestra, els alumnes per instrumentes es situaven al mig del escenari i anaven tocant fragments de By the rivers of Babylon The Syncopated Clock (Leroy Andersen), i s’anaven col·locant al seu lloc, seguidament tocaren Kik’s i Totoro (Joe Hisaishi), Black to Black (Amy Winehouse), i Piratas del Caribe de (Kaus Badelt).

A la segona part del concert per a l’actuació del Cor que solia dirigir na Cati, na Rosa es va situar amb el piano al centre del escenari i cantaren: Àfrica (Victor Johsson), seguidament The Lion sleep tonight Compta amb mi (Txarango), a n’aquesta peça d’entre el públic començaren a sortir nins disfressats de micos, i pares i professors al fons de l’escenari amb unes titelles d’animalets que ballaven alegrament seguint el ritme de la cançó que va revolucionar al públic assistent.

Per acabar el concert, l’orquestra va tornar agafar els instrumentes i els alumnes que semblaven músics professionals tocaren Poker Face (Lady Gaga). Quan ja pareixia que no hi podia haver més sorpreses tocaren un bis: Remix de Piratas del Caribe, aquí ja va ser massa, començaren a ballar per damunt els caps del públic unes grans pilotes que anaven passant de mà, en mà, entre els espectadors.

Un gran concert on queda present la gran evolució dels alumnes i la gran professionalitat dels professors. Sens dubte és un concert que serà recordat com un dels millors i més emotius que han fet alumnes i professors de 440 Aula Musical.





Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.