L’Escola d’Estiu de Sant Llorenç arranca amb 166 inscrits

La proposta municipal per passar un estiu dinàmic, educatiu i envoltat d’amics ha començat avui i mantindrà a petits i joves entretinguts fins al 31 de juliol

L’Escola d’Estiu de Sant Llorenç ha obert ja les seves portes als 166 nins/es i joves que han decidit participar en aquesta iniciativa municipal, una iniciativa impulsada des del departament d’Educació i Joventut amb la regidora Alícia Duran al capdavant, i pensada per facilitar les coses als pares i mares que  han de seguir treballant  mentre els infants ja tenen les merescudes vacances escolars.

L’Escola d’Estiu d’aquest any està organitzada per l’empresa Lúdic; empresa concessionària, amb una llarga experiència en projectes d’escola i qui ja va ser responsable del servei al 2017.

Cada un hi trobarà el seu lloc

Perquè tothom s’hi trobi a gust i es puguin desenvolupar diferents activitats amb graus de dificultats adaptats a l’alumnat, l’escola s’ha dividit en dues: el centre de vacances i l’estiu jove. La primera pels més petits, de 3 a 11 anys i la segona pels nostres joves a partir de sisè de primària.

Ambdós grups realitzaran tallers experimentals i creatius, jocs, sortides i un bon grapat més d’activitats que els mantindran actius des de les 09:00h a les 14:00h.

Aquest any, com a novetat i a més del tradicional servei d’escola matinera, que obrirà les portes a les 07:30h per tota aquella gent que ho necessiti, també hi haurà servei de menjador. Un servei que ampliarà encara més l’horari i allargarà l’estància fins a les 15:30h. Tots els qui ho sol·licitin podran dur el seu menjar i quedar a dinar a l’escola.

Un servei de qualitat

Sabem que deixar els fills sempre suposa un esforç. Però aquí quedaran en les millors mans i amb gent de casa. Margalida Sansó, tècnica de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament assegura que sempre “s’intenta agafar a monitors del nostre terme municipal, ja que així també col·laborem en el món laboral del nostre entorn”. De totes maneres, tots són monitors qualificats. Aquest any, seran 20 els que ens acompanyaran en el dia a dia de l’escola d´estiu , a part del director i un monitor extra que vindrà tots els dies de piscina per a garantir encara més la seguretat de tots els infants.

Sí, també hi haurà aigua. Tot i que el gruix dels cursos es farà al CEIP Mestre Guillem Galmés també anirem dos dies per setmana a la piscina municipal. Ens remullarem contra la calor.

Activitats

D ´entre totes les activitats programades cal destacar les excursions dels divendres. Cada setmana visitarem una platja diferent de l’illa. Cala Domingos, Sa Ràpita o Cala Mondragó seran algunes de les zones que coneixerem.

A més, abans d’acabar el curs, hi haurà una excursió especial a Hydropark pels més petits i a Aqualand pels més grans.

Per acabar, i com no podia faltar per un estiu de 10, no faltarà l’acampada. Inclosa amb la inscripció, els nins de 1r, 2n i 3r aniran al casal de la Colònia de Sant Pere mentre que els de 4t i 5t aniran amb tendes de campanya a Ca’n Arabí a Binissilem. Allà mateix on aniran els de l’estiu jove, qui hi estaran alguns dies més.

Un estiu per no oblidar que acabarà el 31 de juliol amb una gran festa de cloenda.

Les escoles d’estiu són una manera de desconnexió i alhora de seguir actius durant l’estiu. Un lloc per fer amics, créixer i conèixer els valors de compartir, respectar i aprendre d’una manera lúdica.

I perquè ningú tingui una excusa, tots els usuaris de sa Coma i Son Carrió ja han pogut venir amb el bus gratuït que els transportarà cada dematí a una nova aventura.

Bon estiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.