Primera paella d’estiu de l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma

El dissabte dia 30 de juny, l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, va reunir els socis al voltant d’una gran paella.

L’excel·lent cuiner de la paella va ser el soci Bernat Canovas tot un expert en l’art de les paelles, en Bernat va comptar amb l’ajuda de dos bons ajudants, n’Emilia i en Nofre. Molts dels socis van repetir plat i van dedicar una forta ovació al cuiner.

La paella va estar acompanyada d’un bon vinet, fruita i «palos» que serviren les feiners dones de la junta directiva amb la presidenta Margalida Barceló al front que no es va treure el davantal en tot el dinar.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada