Les obres de reforma del local de la tercera edat de Son Carrió es reinicien aquest dilluns

Després que l’empresa anterior abandonés les obres per fallida, una nova empresa seguirà el projecte programat que finalitzaran en dos mesos

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha signat aquest divendres un nou contracte amb l’empresa inquera La Trapa per a reiniciar les obres del centre social de la tercera edat de Son Carrió. L’empresa adjudicatària seguirà amb el projecte començat el juny de l’any passat i després de l’anàlisi del projecte ja ha establert la planificació temporal del projecte, que ha marcat la finalització de les obres en dos mesos; pel que està previst que estiguin acabades al setembre.

Aquestes reformes se centren amb l’eliminació de barreres arquitectòniques, l’adaptació dels banys per a persones amb minusvalidesa i la renovació total de les instal·lacions elèctriques, així com aires condicionats o endolls i de la cuina del local; que també quedarà renovada. També es comprarà mobiliari nou.

Cal recordar que aquestes obres es deixaren sense acabar al novembre del 2017 a causa de la fallida de l’empresa anterior i ara es reiniciaran amb l’objectiu inicial de dotar a Son Carrió d’un centre on els majors disposin de totes les facilitats i un espai adaptat a les seves necessitats.

El projecte ha comptat amb un pressupost de 177.253 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.