Davallada de carretons

Salvador Martínez ens ha tramès la següent informació:

Tot a punt per la VI davallada

Ara sí que podem dir endavant en fer qualque carretó, per la sisena Davallada dels Carretons, a les costes de Sant Salvador. Pensau que heu de fer una inscripció prèvia. Tot serà el dissabte, dia 4 d’agost, a les 16.30, a l’aparcament de sa Clota. La cursa serà a les 18.00.

Tots aquells que altres anys hi heu participat o que aquest any hi voleu participar, pensau a fer un bon carretó. Ha de tenir una bona estabilitat, frens i està totalment prohibida cap mena de motor. El jurat comprovarà si tots tenen els mínims per poder fer una bona davallada. També recordam que com que l’organització és de l’Associació de Carretons, per tal que l’assegurança cobreixi qualsevol denou, han d’estar inscrits i pagar la taxa. També es recomana que els participants duguin casc de moto. Si voleu més informació podeu cridar a en Guillem (685875541) o enviar un correu electrònic. També heu de pensar que si sou menors d’edat necessitareu la firma dels vostres pares per poder-hi participar.

Volem agraïr a totes aquelles empreses locals que han volgut ajudar-nos a dur endavant aquesta nova davallada, després de més de 10 anys, sense fer-ne.

Més informació a carratonsarta@gmail.com o 685875541

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada