Les semifinals del Mundial de futbol

Els quarts de final ens deixaren les següents semifinals: un apassionant França-Bèlgica (1-0), en els quals dos bons equips cercaven un lloc a la final, que s’endugueren els bleus des de pilota aturada; i Anglaterra-Croàcia (1-2), on els anglesos s’avançaren a la treta d’una falta, però la força mental i física dels croats els conduïa a un empat per forçar la pròrroga, que en el minut 109 els proporcionava l’1-2 definitiu. Així que, després de tres pròrrogues, els croats, conduïts per L. Mdroic, es planten a la final.

Breus: Luis Enrique, seleccionador, i Molina, director esportiu, seran els nous caps de la sel·lecció espanyola de futbol; CR7 se’n va a la Juve; el Barça es reforça; Nadal a les semifinals de Wimbledon.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada