Marga Fullana es proclama campiona mundial del Màster de Mountain Bike World Championships per novena vegada

La prova, que va començar diumenge dia 15 de juliol, s’ha disputat a la pista de Vallnord Bike Park de la Massana, a Andorra.

La ciclista llorencina Margalida Fullana segueix aconseguit victòries internacionals i de prestigi. Així, aquest dimarts, s’ha proclamat campiona mundial de MTB per novena vegada.

Aquesta prova, que es disputa al circuit de La Massana a Andorra és una competició marcada al calendari per molts ciclistes professionals majors de 30 anys i que es caracteritza per la duresa de la prova; ja que són voltes camp a través amb una bicicleta tot-terreny.

Fullana s’ha proclamat campiona de la seva categoria màster 45-49 després de quatre voltes. Una de les més dures fou la del diumenge, dia en que començà la competició.

Amb tot, Marga Fullana segueix sumant triomfs i els afegeix a un palmarès de luxe; mostra de l’esforç constant i bona forma amb la que encara segueix. Des de l’Ajuntament de Sant Llorenç, la regidora d’Esports Antònia Bauzà ha volgut felicitar la campiona i ha recordat la seva rellevància com a esportista dins el terme municipal; “És un orgull tenir una esportista com na Marga Fullana al nostre poble, porta el nom de Sant Llorenç allà on va i destaca arreu del món. És la nostra millor esportista, i un exemple a seguir.”; ha explicat Bauzà.

Marga Fullana és una de les ciclistes amb més reconeixement estatal i internacional. Ha guanyat cinc medalles d’or en Campionats del Món, un bronze en uns Jocs Olímpics i multituds de títols nacional a més de carreres de Copa del Món, Campionats Europeus i d’MTB, on en suma ara un més i es consolida com el palmarès més potent de l’estat en aquesta categoria.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada