Tapes, música i gent omplen Sa Coma en la seva “nit multicultural”

 L’oferta de tapes de diferents gastronomies és un dels actes estrella de les Festes d’estiu del municipi

Sa Coma està immers en les seves festes patronals, i dins aquest marc, aquest dijous s’ha celebrat la tradicional “Nit Multicultural”. Un vespre ple de gastronomia, ambient, música i ball, en un acte que caracteritza les festes del municipi.

Aquest any, la música dels xeremiers del Puig i el ball dels gegants han estat els encarregats d’encetar aquestes Nits que s’allarguen també al divendres vespre.

Al “sus” de l’acte hi han assistit algunes autoritats municipals; el batlle, Mateu Puigrós, el delegat de Sa Coma, Nicolau Bordal i altres membres del consistori llorencí que han aprofitat per a provar les multituds de tapes diverses que s’han ofert.

La Índia, Xina, Argentina, Hongria, Alemanya, França, Mèxic, Líbia, Sira, Regne Unit, Itàlia i nombroses regions d’Espanya hi han tingut representació gastronòmica amb degustacions de tapes a preus econòmi

ques fetes pels restaurants de la zona.

Un acte dels més destacats d’aquestes festes i que en el seu primer dia ja ha recollit un gran nombre de visitants, entre residents i turistes, que també han gaudit de la iniciativa.

El menjar s’ha alternat amb la festa. La Banda de Música Municipal també ha ofert un concert mentre que seguidament el grup Tramudança ha tancat la primera nit amb una demostració de ball de bot.

Avui, la festa continua amb més tapes i el concert tribut a Serrat i Sabina. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.