Fotos de les Festes de sa Coma 2018, dia 20 i 21 de juliol

El divendres dia 20 de juliol, continuà la Nit Multicultural de tapes, amb la cercavila de la xaranga Los Estupendos Burruños, i Kifumfa Dimonis acompanyats per la Batucada Kintrofa. El plat fort del vespre arribà amb el concert «Dos Pájaros a Tiro» tribut a Serrat i Sabina, i tancà la vetlada el jove grup Sustrandos.
El dissabte horabaixa, festa de l’Escuma infantil. A partir de les 20h a l’Església de Santa Maria de sa Coma es va celebrar un molt bon concert de les Corals Gabellina, i Gent Gran Punta de n’Amer, que des de fa quinze anys col·laboren juntes al concert de les Festes de sa Coma.
La gran revetla del dissabte molt concorreguda aquest any, va anar a càrrec de: Àcaros del Son, Anegats, i Islanders.
Aprofitant la nit del joves també hi va haver la taula informativa de Mallorca Lliure d’Agressions Sexistes NO! I punt.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada