Molta participació a les Nits Multiculturals de les Festes de sa Coma 2018

Les tradicionals Nits Multiculturals de degustació de tapes de diversos països que es celebraren el dijous i divendres varen estar molt concorregudes. Enguany hi havia un total de 25 paradetes, entre els diferents expositors cal destacat la feinada que feren les paradetes de l’AMIPA Punta de n’Amer, l’Associació de Veïns de sa Coma, i l’Escola U-Dance.
El dijous les autoritats acompanyats pels Xeremiers del Puig i els gegants Jaume Bellugins, Angelina Trebolina, i Mossèn Salvador Galmés, inauguraren oficialment les Nits Multiculturals.
A les 21h, concert de la Banda de Música de Son Sant Llorenç dirigida per Pere Siquier, la banda va fer un molt bon concert de festes en el que debutaren quatre nous components: dues flautistes, M. Antònia Riera i M. Micaela Santandreu, i dos joves percussionistes en, Marc Llodrà, i en Francesc Campillo, amb en Francesc són tres generacions de la família que toquen junts a la banda, la seva mare Aina i el seu padrí Joan Llorer. Llàstima de la manca de previsió de l’organització que no va posar micròfons a l’escenari, a diferència de a tots els altres grups i conjunts que varen actuar a les festes i sí tenien una bona megafonia. Els nombrosos assistents i familiars dels músics estaven indignats pel fet, ja que són moltes hores que dediquen els músics a prepar el concert i no es va poder escoltar com es mereixien.
La darrera actuació del dijous va ser la demostració de ball de bot amb l’escola de ball Va de Jota, i vetlada de ball de bot obert amb el grup «Tramudança».

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada