Fotos del concert i sopar de Festes de les corals Gabellina i Gent Gran Punta de n’Amer

A l’Església de Santa Maria de sa Coma el dissabte 21 de juliol, dins el programa de les Festes de sa Coma 2018, es va celebrar un molt bon concert de les Corals Gabellina, i Gent Gran Punta de n’Amer, que des de fa quinze anys col·laboren juntes al concert de les Festes de sa Coma.
La primera part del concert va anar a càrrec de la Coral Gabellina, dirigida per Elionor Goméz-Quintero cantaren: Amor de hombre, dues cançons tradicionals mallorquinas: Pipa treu foc, i Em Pep Gonella, una havanera titulada Carregador, original de la components de la coral Gabellina, Joana Colom, El Condor pasa, i Down by the riserside. Acompanyà a la coral al piano: Silvia Rechac, a la flauta Mariona Rechac i al violí Carme Alzina.
La segona part del concert va anar a càrrec de Coral Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, la directora Margalida Barceló, és una gran aficionada de les havaneres i en arribar l’estiu no perd l’ocasió de incorporar-les al repertori. Cantaren acompanyats per pianista de la coral Margarita Roig: La Gavina, Vine amb mi a navegar, La Esclava, Esperant un mariner, i A la Vora de la Mar, i Yo te diré.
Conjuntament: l’Arc Iris i Només tu.
El batle Mateu Puigrós va felicitar a les dues corals i el Delegat de sa Coma Nicolau Bordal, i la regidora de la Gent Gran Maria Galmés, varen fer entrega d’un obsequi a les dues directores.
En acabar el concert, les corals compartiren un bon sopar al local de l’associació.


????????????????

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada