El poble de Sant Llorenç reconeix la trajectòria i èxits de Marga Fullana

Els seus darrers triomfs al campionat d’Espanya i al mundial de BTT són el resultat de l’esforç diari i reflecteixen l’extraordinària temporada de la llorencina

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha volgut retre un homenatge a la seva millor esportista. Així, aquest divendres vespre, el complex esportiu sa Teulera ha estat l’escenari d’un reconeixement del poble a la ciclista Marga Fullana després dels seus èxits a aquesta temporada.

L’esportista llorencina s’ha proclamat durant aquest mes de juliol campiona d’Espanya de MTB a la categoria Màster 40 i ha aconseguit també l’or al 2018 Màster Mountain Bike World Championschips. Uns triomfs que es sumem a una llarga llista que la ciclista ha anat aconseguit al llarg de 30 anys de carrera esportiva.

Així, des del consistori, i amb un complex ple de veïns orgullosos han fet entrega a la campiona d’un ram de flors, un plat recordatori i unes sabates “per a seguir aconseguint molts més èxits”. La regidora d’esports del municipi, Antònia Bauzà ha agraït a Fullana la seva “dedicació i exigència que l’han fet créixer tant com esportista” i alhora també li ha volgut donar les gràcies per “portar el nom de Sant Llorenç arreu del món.”

Marga Fullana Riera (1972) va començar la seva carrera el 1988, des de les hores ha aconseguit un palmarès extens entre el qual destaca la medalla de bronze als Jocs Olímpics de Sydney, nombroses Copes Mundials, l’or en diverses ocasions al Campionat d’Espanya, o en altres àmbits ha recollit també el Premi Ramón Llull a la millor esportista pel Govern Balear o el Premi a la Millor atleta de l’any de MTB als Estats Units.

Diada nocturna esportiva

Una hora abans d’aquest homenatge, a les 20:00h al mateix recinte s’ha celebrat una jornada nocturna esportiva que ha tingut un gran èxit de participació.

Més d’un centenar de persones han practicat pàdel, piscina, tirolina i futbol bombolla de forma totalment gratuïta passant una nit diferent i entretinguda.

Un acte innovador impulsat des del departament d’Esports.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada