Nombrosos turistes i residents es van concentrar a la platja de sa Coma per presenciar l’eclipsi de lluna

L’eclipsi total de lluna més llarg de tot el segle XXI, s’ha pogut presenciar aquest divendres 27 de juliol gairebé per tothom, inclòs Espanya, encara que ha estat a l’Índia i l’Orient Mitjà els llocs on millor s’ha contemplat. El fenomen ha durat més de quatre hores, sent durant dues d’elles gairebé total. L’eclipsi va començar a les 19.14 hores. A Espanya, la fase parcial es va iniciar a les 20.24 i la fase total a partir de les 21.30h.

A sa Coma nombrosos turistes i residents ocuparen la platja a partir de les 21h, i quan semblava que hauria estat en va, degut al núvols que impedien la visibilitat passades les 22.30h, es van poder contemplar les imatges que vos oferim a continuació.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada