Bon debut de la nova BATUBANDA de la Banda de Municipal de Música de Son Servera

El divendres dia 27 de juliol, dins el programa de les Festes de Cala Millor, a la plaça Eureka va tenir lloc la presentació oficial de la nova BATUBANDA de la Banda Municipal de Música de Son Servera, els seus components són: Miquel Mariano, Roser Tous, Alicia Rigo, Andrea Peregrina, Lucía Martínez, i Ruben Blazquez, al (contrasurdo); Maria Brunet i Mabel Martínez (caixes); José Medina, Victor Pineda, i Nerea (timbales); Guillem Tous, Tomeu Lluco, José Tomàs, i Joan Toni Nebot ( surdos); Tomeu Rigo, Joana Maria Lliteres, (tamborino); Sarai Margado, (sheker); Lluís Miquel Lliteres (agogo); Miquel Mas (repenique); baix la direcció del professor de percusió Bily Febrer, que va adaptar variacions de temes com, samba, reggea, samba voodo. La presentació va ser seguida per nombrosos turistes i residents, que també va implicar en Billy a la presentació, el públic seguia atentament les instruccions del director.
Sort i èxits a tots els components de la nova Batubanda.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada