Maria Duran s’acomiada dels seus alumnes de dansa amb l’espectacle «La niñera Mágica»

Des de fa uns quinze anys a l’últim dia de les festes de sa Coma el Festival de Dansa, a càrrec de les alumnes de Maria Duran, tancava el programa de les Festes patronals i emplaçava els seguidors incondicionals de la dansa fins al pròxim any. Aquest any serà recordat sens dubte per les alumnes ja que de manera sorprenent Maria Duran va anunciar que es retirava i que seria l’últim espectacle de la seva acadèmia UDance.

Les dues primeres desfilades que va organitzar na Maria Duran varen esser unes desfilades de perruqueria a benefici de les obres de l’Església de Santa Maria de sa Coma, on, a més de desfilar les models voluntàries, les persones de la Junta Parroquial feim unes rifes. Sempre agrairem l’ajuda de na Maria i la seva germana Aina que s’implicaren en la desfilada benèfica.

A partir de les dues primeres desfilades ja van passar a ser només espectacles de dansa on les alumnes mostraven els seus avanços.

Enguany, després dels èxits assolits a diferents concursos res feia pensar en la retirada de na Maria. Per aquest motiu l’anunci  que es retirava va sorprendre el públic, va dir: “que es retirava per estar amb la seva família i de manera especial amb la seva filla Núria. Que agraïa a tots i totes les persones que havien confiat en ella i ajudat durant tots aquests anys de manera especial  la seva família i la seva germana Aina, que era una gran artista i una gran persona que sempre ha estat al seu costat. I que la dansa li havia donat uns moments únics i meravellosos que recordaria sempre l’amistat i ajuda de l’alumna primer, i després professora amb ella Núria, i de totes les persones i alumnes que havia tingut el plaer de conèixer.”

Tot seguit vos oferim fotos dels alumnes i alumnes que participaren al gran espectacle: «La niñera Mágica».

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada