Si fossin tan amables

Li demanaria a l’equip de govern que, si fos tan amable, retiràs els “sobrants” de les obres de l’avinguda Baladres, més concretament una barrera i uns tubs gegants que han deixat abandonats a la seva sort a un solar a la vista de tota la gent que es passeja per la renovada avinguda.

Potser hi pugui haver gent que pensi que no fan nosa, però no sé que passaria si tothom pensàs igual i començàs a deixar les restes al carrer o com va a passar fa uns anys a s’Illot (i segueix passant) a tallar tots els arbres i la vegetació que li facin nosa a la vista.

Els hi demanaria també que, si no els hi sap greu, adequassin la zona del camí de Son Moro vell, que sembla que no compta amb els mateixos avantatges que la resta de carrers que l’enrevolten ja que hom diria que per allà fa dècades que no hi ha passat ni cap servei de neteja i ni se n’han tallat les herbes. Què els hi han fet res dolent els vianants que han de transitar per aquest carrer?

Ja que hi són, a aquest mateix camí hi trobaran un fil de telefonia que s’ha destensat de les postenses i fa uns cinc anys (ja he perdut una mica el coratge) que pega enterra per dins el solar. Ja fa uns anys que en vaig fer esment, com que potser se’ls hi va passar per alt, els hi torn a il·lustrar amb unes quantes imatges.

Ja com a darrera cosa, els hi demanaria, si pot ser, que fessin un repassó a les senyalitzacions vials que, com aquesta del carrer Romaní, fa anys que no tasten una gota de pintura.

Tot això, és clar, si són tan amables.

Gràcies per avançat i que passin unes bones festes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada