Sopar protesta a favor de l’Hipòdrom de Manacor

Estam aquí reunits en senyal de protesta per la degradació i abandonament d’aquestes instal·lacions, bressol de l’afició al trot de tot el Llevant mallorquí i, per extensió i quantitat d’usuaris, de tot Mallorca.
Fins ara i especialment a l’estiu, la gent de la comarca venia a les carreres a sopar a la fresca, veure les carreres i apostar un parell d’euros. Ara no poden sopar i l’aposta interna està totalment abandonada. Qui vendrà a les carreres?.
A l’hivern, aprofitant les carreres PMU de Palma, que al marge de benvingudes com cirera del pastís no com única solució, són la mort de la socialització del trot, i en lloc de rellançar les bases a l’Hipòdrom de Manacor, es fan canvis d’horaris continus, anul·lació de jornades i moltes altes accions que tan sols fan que despistar aficionats ocasionals externs i públic en general a més de tot el col·lectiu cavallista. Els darrers anys hem vist com el menyspreu i desatenció han anat creixent. Per tant, ens veim obligats a actes reivindicatius com aquest.

PROTESTAM
Per:
– Les instal·lacions, que presenten aquest estat tan degradat. – El silenci administratiu, en relació a tot aquest despropòsit, d’associacions (Fbt i Astrot) i representants de l’administració pública (Ajuntament de Manacor, Consell Insular de Mallorca i Govern Balear) de qui depèn l’ara i futur de l’Hipòdrom de Manacor i del trot en general

. – L’estat i situació vergonyosa, especialment de l’àrea de serveis i restauració, inexistent i pedaçàda de mala manera i amb molt mal gust, que allò que fa essencialment és engegar a cavallistes i aficionats a més de públic en general. Donant una imatge degradant, no real, del nostro col·lectiu. Ens demanam si és això que se pretén amb aquest silenci administratiu que s’esmenta anteriorment. Quins interessos hi ha?

  • No adequar les instal·lacions infantils que abans havia i que convidaven la gent de Manacor i públic fora poble, especialment ses nits d’estiu, a passar un moment d’esplai més que agradable. Aquestes continuen en un estat perillós per tothom qui les utilitzi.

  • L’estat de la pista de competició SEMPRE tan perjudicial per la salut dels animals.

  • No haver-hi il·luminació suficient a la zona infantil i del públic.

  • L’estat del sòl és tan irregular i perillós per a tothom.

  • La dotació econòmica de les carreres, ja que és la meitat que a Palma, que depenen del mateix organisme que les organitza.

  • La mancança d’ofici i interès a cercar i concretar espónsors per a fer carreres especials o jornades especials que cridin públic.

  • No fer res per reactivar l’aposta interna, que depèn també d’aquest públic curiós que ara no ve.

  • Tanta desgana i mancança de respecte al nostro col·lectiu.

NOLTROS NO SOM AIXÍ, NO ENS SENTIM REPRESENTATS. NO ENS AGRADA DONAR AQUESTA IMATGE I SI AIXÒ I ALTRES COSES NO S’ARREGLEN SEGUIREM PROTESTANT!

Comunicat: indignats per la situació de l’Hipòdrom de Manacor

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada