Tot un èxit la sisena davallada de carretons a les festes d’Artà

El passat dissabte, es va dur a terme la sisena davallada dels carretons, amb motiu de les festes d’Artà després de més de dotze anys de no celebrar-se.

Tot va començar molt puntual, durant el matí l’organització va protegir les curves i obstacles amb les bales de palla, també dir que l’ajuntament va voler instal·lar uns pilons “New jersey” ja que hi ha més de dues curves molt perilloses.

A partir de les 16h els participants varen començar a arribar amb els carretons, tots cap al parking de Sa Clota, allà el jurat de l’organització els va revisar que portasin totes les mesures de seguretat. Un cop fet això els tractors varen ser els encarragats d’enganxar-los i pujar-los fins a dalt de tot del santuari, al voltant de les 18h en punt es va donar el sus a la cursa.

Tots van anar tirant, així com anaven enumerats, un cop arribaven a la meta s’aturava el temps i es donava l’ordre per prendre la sortida a un altre carretó i així fins al darrer.

Es van tirar tres cops, el primer per encalentir i els dos darrers per mirar el temps, un cop acabat es va fer l’entrega de premis, dos premis pels locals i 1r, 2n i 3r per tres rodes, 1r 2n i 3r de quatre rodes.

L’encarregada d’entregar els premis va ser la regidora Paula Ginard, i l’organitzador Salvador Martinez, el qual va voler agraïr a tots els participants a més de l’Ajuntament d’Artà, a les empreses locals i aquelles persones que també varen fer possible que es dugués endavant aquesta cursa, tot va ser un èxit i no hi va haver cap incident.

Salvador Martínez Mas
Organitzador VI Davallada de Carretons
Festes de Sant Salvador d’Artà 2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.