El “Jazz a la fresca” omplirà de música en directe les nits d’estiu a Son Servera

A partir del 9 d’agost cada dijous vespre hi haurà un concert a la plaça de Sant Joan.
Jazz, funk i blues amenitzaran durant el mes d’agost les nits d’estiu a Son Servera amb quatre actuacions gratuïtes, programades cada dijous a partir de les 22 h a la plaça de Sant Joan, un escenari obert per gaudir les nits d’estiu. “Volem apropar la cultura al poble i alhora ser una alternativa per passar una nit a la fresca diferent“, ha explicat el regidor de Festes, Francesc Riera, departament que ha organitzat aquest cicle.
El grup barceloní Quadrada Jazz Quintet serà l’encarregat d’encetar aquestes nits dia 9. Big Yuyu seran els artistes en la nit del 16 d’agost i ho faran acompanyats del famós percussionista Rogerio Santos Silva; el brasiler és un dels màxims exponents de la batucada. El tercer concert serà a càrrec d’Andreu Galmés Quartet Jazz Grup; i tancaran el cicle, dia 30 d’agost, Joe Wren’s Groove Drops, que vendran acompanyats de Carlos Sarduys, considerat un dels trompetistes cubans amb major projecció i trompetista del prestigiós pianista Chicho Valdés.
Unes vetlades diferents que tenen per objectiu consolidar-se com a proposta lúdica i familiar d’estiu per gaudir de l’aire lliure i de la millor música. Una proposta amb vocació de créixer i que enguany està d’estrena a Son Servera.
Comunicat Premsa Ajuntament de Son Servera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.