Vídeo i imatges de la desena edició de “Els poetes i la memòria històrica

Com cada any per aquestes dades l’OCB ha organitzat aquest esdeveniment a l’estació. Aquest cop es tractaven de poemes musicats de Josep Maria Llompart, que han comptat amb la intervenció de diversos protagonistes.

A la primera part de l’espectacle hi han participat Iván Martín, Roger Berenguer, Pau Gili i Maria Encarnació Membrilla, que han recitat cançons de diversos autors i que han comptat amb l’acompanyament al final de cada poema dels músics Eugènia Jaume, Nadal Capó i Cecília Genovart.

La segona part ha comptat amb el cantant Sinto Serra (Guitarra i veu), Noel Quintana (Piano) i na Monika Pocsaji (Saxo alt, acordió i veu).

Tot seguit podeu veure’n el vídeo, si voleu veure’n unes imatges picau aquí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada