Soirée Musical Solidària a benefici de l’AECC

La violinista, Nina Heidenreich i el pianista i director de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, Pablo Mielgo, van oferir un concert solidari a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a l’Hotel GPRO Valparaíso de Palma el passat dissabte 11 de agost.

L’acte, que va obrir boca amb una copa de benvinguda a la terrassa de l’hotel gràcies a la cortesia de Baleàrics Sotheby ‘s International Realty, va donar pas a un exquisit repertori clàssic que va incloure peces de grans compositors com Bach, Mozart, Massenet, Kreisler i Monti.

Perquè totes les peces d’aquest esdeveniment 100% solidari encaixessin, es va comptar amb el suport tant de membres de l’equip de l’AECC com de quatre voluntàries. En finalitzar el mateix, els gairebé 150 assistents van col·laborar amb un donatiu lliure, que es va destinar, íntegrament, a la lluita contra el càncer.

A l’acte van assistir, entre altres personalitats, Ignacio Muñoz, president nacional de l’AECC; Javier Cortés, president de l’AECC Balears i Patricia Gómez, consellera de Salut del Govern dels Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.