Incivisme i altres herbes

Fa dues setmanes ens lamentàvem perquè es tancaren els arbres de pàdel i foradaren rodes de cotxe. Avui mateix era notícia del foc que qualcú havia pres a dins el torrent i diumenge passat vaig poder comprovar com qualcú, per desgràcia, havia destrossat part de la tanca que separa el carril bici de la resta de l’asfalt arribant a la platja de Sa Coma.

De moment la situació no és alarmant, però comença a ser preocupant el vandalisme i poc civisme que destil·len aquestes accions.

Per altra banda sembla mentida el nul manteniment al que es té sotmès tant el paviment com les voravies de la zona costanera. N’hi ha prou fent-hi una passejada per comprovar com les herbes creixen entre l’enrajolat i la vorada fins agafar unes dimensions considerables i com moltes de les rajoles (sobretot les que enrevolten els arbres) estan aixecades i ballen a les totes sense que ningú se’n preocupi gens. Continua sense solucionar-se tampoc l’herbatge provinent de solars que envaeix impunement les voreres a molts de llocs, provocant que els vianants hagin de baixar a l’asfalt per travessar segons per quins llocs a on en un principi no hi hauria d’haver cap problema.

 

 

 

2 comentaris a “Incivisme i altres herbes

 1. Vols dir que això de les barreres també ha estat vandalisme? M’havia imaginat que en algun accident algun cotxe hi hauria xocat…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
  • Per la forma en què estan espanyades sembla clar que no és un cotxe. A més està al lloc dels aparcaments a on els vehicles fan poca via aparcant i mai podrien embestir amb prou força com per tombar-ho. Sembla prou clar que ha sigut intencionat.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +1 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada