Noms i llinatges dels alumnes de la fotografia antiga escolar

Ja tenim la solució de la foto enigmàtica de guarderia que ens va enviar na Bàrbara Mesquida. Voleu saber de quins nins i nines es tractava? Idò seguiu llegint!

La imatge és de s’estiu de 1995. Els infants són d’esquerra a dreta, la fila més propera al mural: Bel Massenet, Catalina Más, Miquel Angel Estarelles, Cèlia Femenies, Llorenç Soler, Mireia Alzina, Maties Alzina, Tomeu Alcaraz,i Margalida Más. Un poc més envant i també d’esquerra a dreta: Maria Antònia Mesquida, Andreu Fuster, Joan Albert Cabrer, Guillem Amorós Marta Puigrós i Francesc Alzina i la nina que està davant és n’Esperança Mascaró.
Comproveu-ho:
Alguns pel nostre Facebook ja ho havien endevinat:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada