El Centre Esportiu i de Serveis de Cala Millor es millora amb un nou camp de futbol 11

Les obres es podran dur a terme gràcies a una subvenció del Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha signat el contracte d’adjudicació del projecte d’ampliació del Centre Esportiu i de Serveis de Cala Millor; un projecte que executarà un nou camp de futbol 11 que substituirà l’antic cap de futbol del nucli, que era d’arena. Avui, a més, la vicepresidenta del Govern i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets ha visitat les obres juntament amb alguns membres del consistori llorencí.

El nou camp de futbol 11 tindrà dos camps de futbol 7 inscrits en ell i tindrà una superfície esportiva de gespa artificial de 7,257,6 m² . A la nova construcció, s’hi inclouran també tots els equips tècnics necessaris per al funcionament òptim del camp així com enllumenat, reg i drenatge i l’equipi esportiu complementari, com són les porteries, banderoles i banquets per jugadors i entrenadors.

El projecte ha comptat amb un pressupost total de 667.483,51 euros dels quals 500.000 euros han estat aportats pel Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics i la resta pel mateix Ajuntament. A partir de l’assignació del contracte, ara, l’empresa guanyadora del concurs, haurà de fer l’acte de comprovació de replanteig. Acte que marcarà l’inici de les obres, que tenen previst durar 3 mesos a partir d’aquesta comprovació de l’empresa.

Aquest camp de futbol respon a la necessitat de dotar al Centre d’una de les peces dinamitzadores clau per estar en ple funcionament i rendiment alhora que es vol fomentar la desestacionalització de la zona turística, la qualitat de l’oferta i de les infraestructures i augmentar la competitivitat enfront altres zones turístiques.

El Centre Esportiu i de Serveis de Cala Millor fou impulsat a l’any 2011 i aglutina instal·lacions esportives i de lleure a l’aire lliure amb un edifici de serveis, amb un bar-cafeteria, i un edifici d’atenció i informació turística. En un futur es preveu la construcció en el recinte de pistes de tennis, pàdel, voleibol i altres esports amb la finalitat de potenciar el turisme actiu.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada