Un comentari a “Cardassar. Partits de la setmana

 1. Davant la manca de jugadores, entre 12 i 13, i la gran diferència d’edat entre les nostres, (entre 13 i 16 anys) i les rivals (diumenge passat vàrem fer un amistós contra al·lotes de 17 a 40 anys) les entrenadores (Alba, Sara i jo mateixa) hem decidit que el més sensat és retirar l’equip de la competició. La manca de preparació física, fisiològica i psicològica, així com el simple sentit comú ho exigeixen.
  A ningú mínimament responsable li passaria pel cap de fer competir al·lots de 15 anys contra al·lots de 25,30 i 40. Per què idò quan es tracta de fèmines ningú no posa el crit al cel? Perquè és això o res: no hi ha més equips.
  Després de molta reflexió, que ningú pensi que ho hem decidit d’un dia per l’altra, em arribat a la conclusió que toca un any més de preparació tècnia i física. Seguirem els entrenaments amb la mateixa exigència i disciplina que em fet fins ara i disputarem partits amistosos que servirán per millorar la tàctica, la tècnica i el físic.
  Agraïm al club, en especial al president, la seva comprensió i posar tot de la seva part per tal que el futbol es faci un lloc entre les al·lotes de Sant Llorenç.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: -1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada