La Gent Gran de sa Coma va celebrar la festa de Santa Maria amb dos grans paelles

El passat dia 12 de setembre festivitat de Santa Maria, Patrona de sa Coma, l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de la zona costanera va reunir a un bon nombre de socis a la tradicional paella de festes.
L’encarregat de cuinar dues estupendes paelles va ser en Bernat Canovas, que va comptar amb dos ajudants d’excepció en Nofre Roig i Gabriel Alcover, que de tant en tant anaven provant i donaven el vistiplau al cuiner.
El dinar van assistir els regidors de l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Llorenç: Pep Jaume Umbert, Alícia Duran. Maria Galmés i delegat de sa Coma Nicolau Bordal. El delegat i la regidora de la Gent Gran, Maria Galmés, varen dirigiren unes paraules als assistents i felicitaren al cuiner per les excel·lents paelles.
La presidenta de l’associació Margalida Barceló, va agrair l’assistència dels socis, i va tenir unes paraules especials per als socis i sòcies que col·laboren sempre i ajuden a parar taules i prepar la festa, a més, va aprofità l’ocasió per informar que a partir de dia primer d’octubre començaran les activitats dels diferents cursets que s’impartiran.
La professora i Mestra Artesana, Francisca Veny va explicar als socis el contingut dels nous treballs que impartirà el proper curs i en va portar unes mostres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.