Succés turístic a s’Illot

En aquest cas no sé com expressar-ho ja que no es tracta de “balconing” sinó que d’un turista ebri que de matinada va voler pegar un capfico a la mar des del Passeig Marítim de s’Illot sense advertir que entre mig hi havia un bon parell de metres de pedra sòlida. Com a resultat se va fer lesions de diversa gravetat a les cames i va ser traslladat a l’Hospital de Manacor (enllaç a la notícia de Diaro de Mallorca).

Si bé al turisme de la nostra zona és poc habitual (per sort..) no podem dir el mateix de de la zona de Magaluf (de fet, ahir també hi va haver un altre incident similar), la qual cosa fa pensar si aquest és el turisme que ens convé i volem. Esperem que aquesta hagi estat una escena esporàdica i aquests successos tan llastimosos no se contagiïn a la nostra zona.

Vosaltres què en trobau?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada