L’Ajuntament ofereix informació per a la defensa i prevenció davant la proliferació del mosquit tigre

Davant la proliferació del mosquit tigre al nostre municipi, l’Ajuntament de Sant Llorenç vol posa a disposició dels seus veïnats la informació sobre aquest moscard.

Aquí hi trobareu la informació necessària per a prevenir els seus efectes i també com col·laborar a evitar que es propagui en tanta facilitat pel nostre municipi.

El moscard tigre és una espècie invasora procedent d’Àsia que diposita els ous en acumulacions naturals o artificials d’aigua. Pica principalment de dia, des de primera hora del matí fins a darrera hora de l’horabaixa, i sol picar a la zona de les cames.

El moscard tigre es pot torbar a les nostres cases a les zones on pugui haver-hi acumulació d’aigua com són gerres, plats dels cossiols, cendrers, fonts, abeuradors dels animals, canals, poals, etc.

La prevenció és el millor mètode pel control d’aquest mosquit i tot i que la seva picadura no és greu cal rentar i desinfectar la zona.

 

2 comentaris a “L’Ajuntament ofereix informació per a la defensa i prevenció davant la proliferació del mosquit tigre

  1. N’hi ha per tot. Fa por… i les mesures de prevenció no les veig molt falagueres tampoc. Empermí tendrem tigres per llarga temporada.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada