Accident al carrer Baladres de sa Coma

Avui a les set del mati, la Policia Local tenia tallat al trànsit el carrer Baladres de sa Coma, ja que una grua procedia a retirar un cotxe accidentat. Segons ens han informat no s’han produït víctimes.
A les imatges que publiquem es pot veure els danys materials causats per l’accident.

Un comentari a “Accident al carrer Baladres de sa Coma

  1. Ja vaig die al seu moment que mai entendré perquè es varen col·locar aquest pilons en lloc de conservar la tanca de fusta. Són lletjos amb ganes i perillosos si qualque ciclista hi pega. En aquest cas esperem que no s’hagin fet mal

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada