Marca Espanya

La sala segona del Tribunal Suprem, presidida pel jutge Manuel Marchena –que també ha de presidir el judici contra el “procés”– considera que no hi ha indicis per investigar si Pablo Casado va aconseguir el seu Màster Oficial en Dret Autonòmic i Local de manera irregular. En base a aquesta decisió, crec que, segons aquest jutge, és lícit considerar que:

U, és el mateix anar a classe que no anar-hi.
Dos, és el mateix examinar-se que no examinar-se.
Tres, és el mateix estudiar 18 assignatures que convalidar-les sense obrir cap llibre.
Quatre, és el mateix estudiar i preparar un treball de fi de màster durant un any (si és a temps complet) o durant dos o tres anys (si és a temps parcial), que fer quatre treballs en quinze dies (que Pablo Casado no ha volgut mostrar a ningú) i merèixer la qualificació d’excel·lent.

Vet-aquí la Marca Espanya.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada