Felicitacions als músics i directors de les bandes de música de Son Servera i Sant Llorenç

La més cordial felicitació a dos grans músics professionals, el jove i dinàmic director Joan Antoni Ballester, i el veterà director de la batuta màgica Pere Siquier, que varen dirigir les seves respectives bandes al concert celebrat al moll de Cala Bona el passat diumenge dia 30 de setembre a les passades Festes del Turista.

En honor a la veritat hem de dir que no tot el mèrit és seu, ja que tenen la sort de tenir uns músics que treballen de valent i els posen la feina fàcil. Enhorabona als components de les dues bandes, de manera especial als més jovenets que tocaren per primera vegada a les Festes del Turista.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada