L’astronomia popular a Mallorca

Dilluns que ve, dia 8 d’octubre, a les 20.00 h, En Joan Ignasi Servera ens oferirà la conferència “L’astronomia popular a Mallorca. Noms populars d’estels i constel·lacions”. La xerrada estarà emmarcada dins els Dilluns de l’Obra i tendrà lloc al bar Xarop de Manacor (plaça de Ramon Llull, 18).

El ponent, com a interessat que és en astronomia popular, ens explicarà des d’un prisma lingüístic i de coneixement sobre estels i  constel·lacions, la relació de les denominacions d’aquests elements en la cultura ancestral.

En Joan Ignasi Servera i Vila és llicenciat en bioquímica i en filologia catalana, i màster d’estudis avançats en llengua i literatura catalanes. Ha publicat diversos treballs sobre argot local, fonètica i etimologia. Actualment treballa de professor de secundària.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada