El departament d’Esports proposa diumenges d’esport i lleure

S’han programat excursions de diferents nivells per a aquest darrer trimestre de l’any.

El departament d’Esports de l’Ajuntament de Sant Llorenç ha programat, a proposta del Consell Municipal d’Esports, diferents excursions per a passar els darrers diumenges d’aquest 2018.

Així, tothom qui vulgui, pot participar de les diferents sortides programades que sempre aniran acompanyades de monitors professionals per a garantir la seguretat.

 

Les excursions començaran el pròxim 28 d’octubre, i la primera serà de Cala S’Almuïna al Far de ses Salines. Una excursió de nivell mitjà que permetrà conèixer un dels racons més paradisíacs de la nostra Illa.

Una excursió de dificultat alta, apta només pels més experts, serà la de Sa Costera el dia 11 de novembre. Finalment, al desembre, serà l’excursió a s’Albufera, un trajecte apte per a famílies i on els més petits també hi podran participar de forma activa, la que tancarà aquest cicle.

Excursions per tots els nivells i gustos en les quals l’Ajuntament disposarà el transport. Aquestes sortides tindran un preu de 8 euros per als majors de 14 anys i inclou tant el transport, com l’assegurança de cada inscrit.

Una iniciativa, que segons la regidora d’Esports, Antònia Bauzà, vol «promocionar el senderisme i, per tant, el moviment i l’esport, alhora que es passa una bona estona amb amics, familiars, veïns…»

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.