Catequesi de primera comunió: canvi de plans

Degut a les desgràcies produïdes en aquests dies, i a que els dies que teníem programades les reunions de pares coincideixen amb els dies dels funerals, se suspenen les reunions, ja que molts de pares segurament voldran assistir als funerals. Així doncs, per poder inscriure el vostre fill, bastarà venir el primer dia de la catequesi, una hora abans aproximadament, amb la fulla d’inscripció emplenada. Si no la teniu, jo en tindré.

Els primers dies de catequesi seran:
– A Sant Llorenç: dimecres 24, a les 17:00, a l’Escola Nova (les inscripcions es faran a les 16:00).
– A Son Carrió: dimecres 24, a les 18:00, a la rectoria (les inscripcions es faran a les 17:15).
Les catequesis duren una hora i mitja. Una hora d’ensenyament i mitja hora de missa infantil a l’església. De manera que a Sant Llorenç la catequesi acaba a l’església a les 18:30, i a Son Carrió a les 19:30. No obstant, com que aquest primer dia també haurem de fer la inscripció, excepcionalment només farem una hora de catequesi i no farem missa.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada