Ànims Sant Llorenç

Res mos podia fer pensar, veient les quatre goteres de casa, la tragèdia que es viuria a pocs metres.

Lo primer, donar el meu condol als que han perdut a un ésser estimat, i després agrair a nivell personal a totes les persones que, amb presència o un simple whatsapp, s’han preocupat per jo, que són moltes. MOLTES GRÀCIES!!!

LLavors, també agrair a tots els cossos de seguretat (UME, Guàrdia Civil, ambulàncies, Ajuntament, policia, etc etc………) la feinada feta. Després, com diu el company Serafí, eternament agraït als centenars de voluntaris venguts de tot arreu (no estaria gens malament posar-los una placa a l’Ajuntament) que, desinteressadament, han ajudat a que al menys el poble torni a una normalitat relativa ja que hi ha LLORENCINS que ho han perdut absolutament tot.

Com en tota desgràcia, sempre n´hi ha que se n’aprofiten. Molt lleig està els que s’han aprofitat de la situació pel “postureo”, els que han anat a cercar dels diferents punts menjar sense necessitar-lo, haver de fer camades a peu per anar a ajudar. També han fet grafitis i han aprofitat per robar, qualcú no va deixar venir els bombers de Palma.

Si pogués també hagués agafat una granera. Físicament m’ha estat impossible ajudar, però moralment dic ÀNIMS SANT LLORENÇ, que entre tots tornarem ser el poble que érem.

I també força per a les altres localitats afectades.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada