L’Ajuntament de Sant Llorenç crea una nova web específica per a donar informació constant i pròxima als ciutadans afectats per la torrentada

També s’ha creat un canal de Telegram amb la mateixa finalitat.

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha creat una nova web, ja operativa, per tal de poder difondre de manera més efectiva tota la informació relacionada amb la torrentada de la setmana passada i que va afectar el municipi. La web en qüestió és: www.infotorrentada.cat.

La intenció d’aquest nou canal oficial és poder arribar al número més gran possible de gent i fer-ho amb la major rapidesa possible amb la finalitat que els ciutadans tinguin a mà tota la informació que necessitin.

A aquesta web serà, juntament amb el nou canal de Telegram, els mitjans oficials d’aquest tema on els veïns i veïnes del municipi i tothom qui vulgui podrà trobar informació sobre com demanar ajudes, informació de transport, notícies sobre l’evolució de la rehabilitació de les infraestructures afectades, carreteres, donacions… i un llarg etcètera.

Aquesta iniciativa, impulsada des de l’àrea de Noves Tecnologies amb la col·laboració de tot l’Ajuntament, pretén ser una eina útil per a tots els veïns i se summa al canal de Telegram oficial, nascut també amb aquesta finalitat i on tots els subscriptors reben la informació de manera còmoda al seu mòbil.

“Estem intentant gestionar la informació de la millor manera, i el que realment volem és que arribi a tothom i tots els ciutadans puguin saber tot el que passa i com actuar davant una situació extraordinària, a la que per sort, no estem acostumats. Ells són qui ho han de saber tot”; ha explicat la primera tinent de batle i regidora de Noves Tecnologies Antònia Bauzà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.