Avisos de L’Ajuntament: Targetes sanitàries i aturada de les tasques de voluntariat

‼️ TARGETES DE TRANSPORT ‼️

Ja tenim a l’Ajuntament les targetes de transport gratuït que des del Govern de les Illes Balears han posat a la nostra disposició per a repartir entre els afectats per les inundacions que hi estiguin interessats. 👏🏻

En total tenim 208 targetes amb 60 viatges cada una. 🚌🚌🚌 El termini per a la realització d’aquests viatges acabarà el 📆 6 de gener, dia en que la targeta deixarà de tenir vigor.

✅ Els interessats podeu passar a recollir-la per l’Ajuntament (SAC) dins l’horari habitual.


L’Ajuntament atura totes les tasques de voluntariat organitzades després de les inundacions

La intenció és poder donar descans als veïns i tornar a la normalitat com més aviat millor

Després de més d’una setmana d’intensa activitat, l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha decidit que per tal de garantir la seguretat pública i el descans de tots els veïns i veïnes afectats, per aquest cap de setmana se suspenen les tasques de voluntariat de tota classe, també els professionals (fusters, picapedrers, mobles, electricistes, pintors, fontaners,..), que s’han organitzat durant tots aquests dies tant a escala particular com en l’àmbit de l’administració local.

D’aquesta manera es pretén, una vegada recuperada una gran part de la neteja del poble, tornar a la normalitat tan aviat com es pugui, evitar possibles aglomeracions al poble i sobretot deixar que els veïns i veïnes puguin recuperar la seva activitat quotidiana amb tranquil·litat.

Una vegada més, des de l’Ajuntament, es vol aprofitar per agrair molt sincerament totes les mostres de suport rebudes; la gran feina de tots els voluntaris, vinguts d’arreu del món, la gran quantitat de donacions fetes, l’ajuda dels milers de professionals que han ajudat les famílies a recuperar les seves cases… i en definitiva a totes i cada una de les persones que han aportat el seu granet d’arena i han fet que la recuperació del nostre poble sigui, avui, una realitat que ens permet tancar aquesta col·laboració.

L’Ajuntament atura totes les tasques de voluntariat organitzades després de les inundacions

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada