Avisos de l’Ajuntament: Reserves de les pistes de pàdel, Cursos d’adults, Ajudes del Govern Balear, Web d’ajudes al Llevant del Govern Balear

ATENCIÓ: Reserves de pistes de pàdel

Fins que el sistema de domòtica de les pistes de Sant Llorenç no estigui reparat ✅ es pot fer la reserva per la web ‼️ ➡️ per obrir les pistes contacteu al telèfon 📞 609 25 29 32 i us donaran les indicacions pertinents per obrir.

a Son Carrió com tots sabeu, la pista de pàdel va sofrir amb la torrentada i fins que es repari no es pot utilitzar. ❌

✅ A Sa Coma el sistema de domòtica i la pista funcionen correctament.


⚠️Cursos d’adults 📲🎨🧘🏻‍♀️📚

Us informem que a partir d’avui ‼️ s’INICIEN tots els cursos d’adults que NO es facin a l’Espai 36.

Si aneu a yoga, pilates, entrenament funcional… o qualsevol altre curs que es faci a una altra instal•lació, com el Poliesportiu Margalida Fullana, etc. ja hi podeu anar.

L’Espai 36 encara està col•lapsat de material, informarem el més ràpid possible del dia d’inici dels cursos que es fan allà.

Gràcies a tots!😊


Ajudes urgents i de caràcter excepcional del Govern Balear

La gran quantitat de pluja caiguda el dia 9 d’octubre de 2018, en poques hores, a la comarca de Llevant de Mallorca, i la inundació que això ha comportat, han ocasionat pèrdues i danys molt importants en persones i en béns mobles i immobles de propietat privada, com també en infraestructures, equipaments, instal·lacions i serveis de caràcter públic.

Davant aquesta situació gravíssima i excepcional, que fins i tot ha costat vides humanes, el Govern de les Illes Balears ha aprovat el Decret llei 2/2018, de 18 d’octubre, pel qual s’estableixen ajudes i altres mesures urgents per reparar les pèrdues i els danys produïts per aquests successos i així contribuir a recuperar la normalitat de les zones afectades dels municipis d’Artà, Capdepera, Manacor, Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera.

Així, aquest passat dissabte, es va aprovar el Decret 33/2018 que incorpora 4 línies d´ajudes, cadascuna amb els seus condicionants:

  • Ajudes per defuncions
  • Ajudes per danys a habitatges i altres edificacions
  • Ajudes per pal·liar la pèrdua de vehicles sinistrats
  • Ajudes per a reparació d’infraestructures municipals

El termini de sol·licitud d’aquestes ajudes finalitza el dia 31 de gener de 2019.

Podeu consultar requisits i quanties d’aquestes al següent enllaç:

https://bit.ly/2R1vuoc

Ajudes urgents i de caràcter excepcional del Govern Balear


El Govern Balear habilita una nova web exclusiva per a informar de les ajudes oferides als veïns afectats del Llevant

Seguint amb la idea d’aquesta pàgina, el Govern Balear ha posat a la disposició de tots els ciutadans una pàgina d’informació dedicada exclusivament a informar i a explicar les ajudes del Govern a tots els afectats per les inundacions recents. És una pàgina exclusiva per a aquest tema i la podeu consultar a: http://www.caib.es/sites/inundacionsalllevant/ca/inici/?campa=yes

El Govern Balear habilita una nova web exclusiva per a informar de les ajudes oferides als veïns afectats del Llevant

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada