L’Ajuntament de Sant Llorenç agraeix a l’Obra Social “La Caixa” la seva inversió per a la recuperació d’equipaments i instal·lacions esportives afectats per les inundacions

La fundació ha destinat 1 milió d’euros a aquesta causa. Una partida que se suma al pla d’ajuts ja establert per l’entitat dies després de la riada per a resoldre les necessitats urgents

El batle del municipi, Mateu Puigrós s’ha reunit aquest divendres 26 d’octubre, amb la presidenta del Govern Balear, Francina Armengol i amb el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, per tal de fer una avaluació dels danys causats per les intenses pluges del passat 09 d’octubre i establir una sèrie d’actuacions conjuntes per tal de recuperar el municipi.

En aquest encontre s’ha acordat que l’Obra Social ”la Caixa” aportarà un milió d’euros per a la rehabilitació d’instal·lacions esportives del municipi afectades per les inundacions, com és el cas del camp de futbol d’Es Moleter, així com d’altres equipaments malmesos de Sant Llorenç.

Una iniciativa que des del municipi valoren molt positivament i vol recordar que es suma a les moltes ja fetes per aquesta entitat des d’ençà que va tenir lloc el succés.

Així, aquesta col·laboració s’aplega al pla d’ajuts establert per CaixaBanK i Obra Social poc després de la riada, a la línia de finançament especial que ha fet el banc pels veïns, agricultors i comerços que hagin patit danys en els seus habitatges o explotacions i a la compta oberta per a poder realitzar aportacions a favor dels damnificats.

Totes aquestes actuacions són una passa més i una ajuda necessària per a la recuperació del dia a dia del nostre municipi. Per això, des de l’Ajuntament, volem agrair una vegada més a l’entitat la bona resposta que ha donat sempre davant de situacions d’emergència com la que hem viscut nosaltres.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Un comentari a “L’Ajuntament de Sant Llorenç agraeix a l’Obra Social “La Caixa” la seva inversió per a la recuperació d’equipaments i instal·lacions esportives afectats per les inundacions

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada