El ferro forjat als carrers de Manacor

Dilluns que ve, dia 5 de novembre, a les 20.00 h, tendrà lloc al bar Xarop de Manacor (plaça de Ramon Llull, 18) la conferència A cops de martell sobre l’enclusa. El ferro forjat als carrers de Manacor, a càrrec de l’escriptor Manel Santana Morro. 

Manacor és terra de fusters, però els ferrers també hi han deixat la pròpia empremta als carrers. Les balconades, les baules, els arrambadors, els forrellats o els escuts dels panys, entre d’altres, en són un magnífic exponent.

De tot això i més ens parlarà l’escriptor Manel Santana, el qual, per mitjà de la conferència “A cops de martell sobre l’enclusa. El ferro forjat als carrers de Manacor”, ens oferirà una visió de conjunt sobre aquesta manifestació artesanal i artística.

 En Manel Santana Morro és doctor en història contemporània i autor de nombrosos treballs sobre els segles XIX i XX. Com a escriptor, ha estat guardonat amb diferents premis de narrativa com el Castellitx, el premi Baladre, el premi Joan Castelló Guasch i l’Alexandre Ballester. La plagueta Vermella és la seva darrera novel·la. És professor de l’IES Mossèn Alcover i actualment ocupa el càrrec de director general de Participació i Memòria Democràtica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.