El llarg camí

Una vegada passat el xoc inicial i la primera fase del dol s’esdevenen els primers análisis racionals. El rastre que va deixant la premsa juntament amb alguns dels comentaris que suren sobre les taules del cafè, mesclat amb el que s’havia viscut en altres torrentades indiquen l’inici d’un llarg camí.

Quina serà, aquesta vegada, la resposta de la comunitat?. Molts pensàvem que la caixa del torrent seria suficient, però ara sabem que no és així.

Un comentari a “El llarg camí

 1. Jo ho tenc clar,demano mai mes.
  El Xaragall només beu desde que es va tapar la sortida amb una gasolinera i no es va tornar obrir ja fuita la gasolinera
  El torrent ,atormenta,de Entalaia al futbol hi havia centes de tonelades de llenya que varen tapar tres ponts
  Es pot començar per aquí i que les creus verdes servesquin per algo mes que fe un estudi del fenòmen.
  No venguin en coverbos que el torrent no poria assolir aquesta quantitat d’aigo,pot ser no,pero sense taponar el ponts i destepant el xaragall a la altura de la antigue gasolinera el nivells haurien estat molt mes baixos al meu parer,tal vegada no hi hagues morts.
  Saben els politics de Palma i Madrid que hi ha un llibre publicat el 1990 i poc GEOGRAFIA DEL RISC A MALLORCA.LES TORRENTADES,publicat pel Gover Balear,,que estodia les torrentades dels darrers set cents anys,i ve a concluir i ho faig de memoria:probabilitat que es repetesqui el fenomen en 10 anys 25%
  25 anys 65%
  50 anys 95 %
  Que no en venguin a dir que es un fenòmen especial i que no es pot fer res.No es fa res efectiu,per falta de presupost o de voluntat politica?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +7 (de 7 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada