Avisos de L’Ajuntament

👋🏻 cerques pla pels pròxims dies?

Recorda que a la nostra web: www.infotorrentada.cat hi trobaràs l’apartat d’actes solidaris 🔝. Un espai on podràs veure l’agenda d’activitats programades per aquests dies i que recapten fons pel #Llevant.

Diversió i solidaritat en una sola acció. Consulta-ho! ⬇️

http://cort.as/-Btlt

 

INFORMACIÓ PER A PROPIETARIS DE VEHICLES SINISTRATS ⚠️

Si has perdut algun dels teus vehicles (cotxe, motocicleta o ciclomotor) a les inundacions; tens la possibilitat d’acollir-te a unes ajudes específiques.

Informe’t de totes; consulta el tríptic ⬆️
Tens fins al 31 de gener de 2019 per a fer la sol·licitud

 

📣 La tenda de mobiliari i decoració JYSK Bed Bath Home oferirà durant tot aquest mes un descompte especial del 15% ‼️ en tota la seva gamma de productes per als afectats per les inundacions de Sant Llorenç.

Si ets client i resideixes als carrers més afectats de Sant Llorenç ➡️ has de presentar un certificat d’empadronament i podràs rebre a partir d’ara i fins al 📆 30 de novembre de 2018 un descompte del 15% en els 4.000 articles de les tendes que inclou llits, edredons, mobles, matalassos, articles tèxtils i accessoris per a la llar.

Aquest descompte no serà vàlid per a la tenda online. ❌

 

DONACIÓ VIPSA ‼️

L’empresa VIPSA se suma a les ofertes per ajudar els damnificats de les inundacions del nostre municipi. 👏🏻

Es donaran fins a un total de 3.000 euros de material de la seva fabricació (blocs, bigues, bovedilles, tubs formigó, etc…).

Aquesta quantita es dividirà amb 10 parts de 300 euros cada una. Així, hi podrà haver fins a 10 beneficiats. Els interessats podran passar per l’Ajuntament a informar-ho i allà mateix treure el certificat de damnificat; que serà un requisit a l’hora de demanar el material.

En ser una oferta limitada, es recolliran les peticions per ordre cronològic fins a final d’existències.

Un pensament a “Avisos de L’Ajuntament

  1. A part també cal afegir que tota la recaptació l’obra de teatre Garriguer d’Infern que farem divendres 16 de novembre a Sa Màniga anirà als damnificats de la riada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.