Estrena del Garriguer d’Infern

Vos convidam a venir a Sa Màniga divendres, 16 de novembre, a les 20.30 hores a veure un dels clàssics de la nostra literatura: El garriguer d’Infern, de Salvador Galmés.

L’il·lustre llorencí ja ha estat adaptat al teatre per Rafel Duran a través de La Dida, i per Joan Gomila i Esqueix Teatre mitjançant Flor de Card. Ara un servidor, Pau Quina, adapta i dirigeix la versió del Garriguer d’Infern, amb Joan Gomila com a actor principal, Esqueix Teatre.(Toni Gomila, Toni Adrover, Jaume Ferrer, Cati Amer, Miquel Galmés)  i Jesús Manuel Crespí Capellà.

Tota la recaptació (10 euros per entrada) anirà destinada als damnificats per la torrentada que va ocórrer al poble el passat octubre. Recordau que l’aforament és limitat (80-100 places), així que no espereu al darrer dia!

Aquí teniu una petita sinopsi de l’obra i la fitxa tècnica i artística corresponent:

SINOPSI: El garriguer d’Infern és un dels relats més punyents i corprenedors de l’escriptor Salvador Galmés (1876-1951), que va acabar l’any 1925. Avui, gairebé 100 anys després, Pau Quina n’ha fet i dirigeix la versió dramàtica, en un muntatge que ofereix als espectadors el món rural i misteriós d’aquest text fonamental de la literatura.

Títol: El Garriguer d’Infern
Autor: Salvador Galmés
Direcció i adaptació: Pau Quina Jaume
Actors: Joan Gomila Gaià, Esqueix Teatre (Toni Gomila, Toni Adrover, Jaume Ferrer, Cati Amer, Miquel Galmés)  i Jesús Manuel Crespí Capellà
Il.luminació i so: Joan Santandreu Simonet i Sebastià Roig Barceló (Sa Màniga)
Vestuari: Nofre Jaume Alemany
Música de piano (a partir de partitures populars de la ruralia malloquina): Josep Díaz. Tria musical: Damià Muñoz

Duració: 45 minuts aproximadament
Agraïments:
Sa Màniga,  Ajuntament de Sant Llorenç;  Espai 36, Fusteria Germans Quina, Àngela Jaume Soler, Cafès Samba, Pep Jaume, Tomeu Matamales,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.