Avisos: Comencen les obres de restauració del domini públic hidràulic afectat per les inundacions del Llevant de Mallorca

Comencen les obres de restauració del domini públic hidràulic afectat per les inundacions del Llevant de Mallorca.

Unes obres que s’inicien una vegada han finalitzat les tasques més urgents els dies posteriors a les inundacions.

Les actuacions consistiran en la neteja i restauració de la capacitat de drenatge de les lleres del torrents i zones limítrofes (incloent la retirada i col·locació de sediments), la demolició de murs i estructures que hagin quedat descalçades o en situació precària i la retirada de possibles focus contaminants (residus) a les conques dels torrents compresos entre ca na Borges i ca n’Amer.

En alguns casos serà necessària l’autorització d’accés dels propietaris de les parcel·les. Si és el cas, els interessats haureu d’adreçar-vos a l’Ajuntament amb antelació per a donar la vostra autorització.

El total de les obres suposaran un import de 25,5 milions d’euros. Aquestes obres són finançades i dirigides per la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca amb coordinació amb tots els ajuntaments dels pobles afectats. Podeu trobar més detalls al següent enllaç:
http://www.caib.es/pidip2front/jsp/ca/fitxa-convocatoria/strongcomencen-les-obres-de-restauracioacute-del-domini-puacuteblic-afectat-per-les-inundacions-del-llevant-de-mallorcastrongnbsp

http://infotorrentada.cat/2018/11/08/comencen-les-obres-de-restauracio-del-domini-public-hidraulic-afectat-per-les-inundacions-del-llevant-de-mallorca/

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada