Nous concerts del violoncel·lista Gabriel Fiol amb el seu projecte Cello Works, a Esporles i Bourdeus

Cello Works, és el primer projecte musical i discogràfic del violoncel·lista de Felanitx, Gabriel Fiol, i sonarà de nou aquest novembre a Mallorca i a França. Amb dos concerts que se celebraran el proper diumenge 18 a Esporles i el dijous 29 a Bordeus.
Una aposta de concert molt original en el qual Gabriel, es presenta davant el públic amb el seu violoncel, acompanyat per la pedalera RC-300 Loop Station per demostrar la gran varietat tímbrica i sonora d’aquest instrument. En els concerts interpretarà alguns dels temes propis inclosos en el seu àlbum, així com les seves noves composicions inspirades en Vivaldi i Bach, continuant amb el seu estil que transita entre la música de banda sonora i les músiques del món.

Gabriel va ser descobert pel programador francès Patrick Duval durant la seva actuació a la Fira-B 2017, celebrada al Centre Cultural Sa Nostra de Palma. I gràcies a una col·laboració entre el prestigiós centre musical francès Le Rocher de Palmer, l’Institut Ramon Llull i Institut d’Estudis Baleàrics, s’ha realitzat un programa de concerts de grups de Balears. La seva actuació davant el públic francès tindrà lloc el dijous 29 a les 20:30 h a Le Rocher de Palmer, actuaran també els grups Trio Tugores (on també toca el violoncel) i Dona Llop.
A Mallorca presentarà el seu concert Cello Works el diumenge dia 18, a les 18.00 a la Casa des Poble d’Esporles, que comptarà amb algunes col·laboracions musicals. L’entrada serà a donatiu i es podrà adquirir també el seu disc.
A més del seu projecte en solitari, Gabriel és la meitat de Voicello amb l’altra meitat la soprano Carme Garí.
El duet Voicello el dissabte 24 de novembre, actuaran per primera vegada a Menorca juntament amb el bateria Miquel Marquès per presentar el seu Crossover Opera Pop, un concert participatiu, a la Sala Albert Camús de Sant Lluís, on comptaran amb l’especial col·laboració de l’Escola de Música i els seus músics professors.
Gabriel aquest últims anys ha dedicat gran part del seu temps a Voicello. Per aquest motiu, ha estat una gran il·lusió per ell, tenir aquesta oportunitat de reprendre el seu projecte en solitari, mostra d’això ha estat compondre noves obres per a continuar innovant amb la seva creativitat i el seu violoncel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.