Gamberrisme a s’Illot

Si fa no gaire na Magdalena Ordinas publicava una notícia al voltant de la destrossa de mobiliari urbà al carrer Baladres de sa Coma, aquests dies els que passegen pel passeig Neptú de s’Illot s’estan trobant amb una estampa semblant.Com podeu veure a les imatges són diverses les peces fetes malbé a aquesta zona concreta de la costa sillotera.

Un comentari a “Gamberrisme a s’Illot

  1. Per tot hi ha gent descarriada, que no tenen educaçio ni res que se lhi paresqui. Es trist que obrigen en el amparo de sa fosco i no fan trato bo. Que Deu els ajudi a conservar sa bona educacio i es comportament. N. Nadal

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada